Gymnázium Třeboň

Zahájili jsme školní rok 2024/2025

V pondělí 2. září 2024 jsme slavnostně zahájili nový školní rok. Počasí přálo, hudba hrála, přišli všichni, kdo tu měli být. Třídní učitelé maturitních ročníku nanominovali letošní vlajkonoše, kterými byli oktaváni Štěpánka Kněžínková a Lukáš Frühauf a čtvrťáci Anna Hanzlová a Martin Tieu. Pozvání na slavnostní zahájení přijali absolventi gymnázia z roku 1984 (40 let od maturity!), spolužáci a kamarádi Jan Paďourek (vrchní ředitel sekce pro vnitřní bezpečnost a policejní vzdělávání Ministerstva vnitra, který bude na našem gymnáziu v průběhu podzimu přednášet) a Jiří Kasal (dramaturg a redaktor Českého rozhlasu - díky němu se vybraní žáci budou moc podívat na fungování Českého rozhlasu hezky zblízka) - pánové před žáky zavzpomínali na svá studentská léta a popřáli šťastné studium. Určitě stojí zato si připomenout sérii významných hostů, kteří se účastnili slavnostního zahájení v minulých letech.

Všem děkujeme za krásný start a přejeme do nového školního roku spoustu krásných zkušeností, nových poznání, zajímavých setkání a kvalitních vztahů. 

Anna Koktavá

Foto: PAu, AKo

 

Paní ředitelka Anna KoktaváJana Oušková (třídní septimy a učitelka AJ a HUV)Vojtěch Ouška, učitel ITJiří Kasal a Jan PaďourekMaturanti moderují studentskou část programuJan Paďourek, jeden z našich největších expertů na bezpečnost státuNaši hosté s paní ředitelkou Annou KoktavouŠkolní vlajku vyvěsili vybraní maturantiRodičeNáš školník Milan Liška nastoupil do své pozice na našem gymnáziu v roce 1982, když byli naši hosté ve 3. ročníku. Děkujeme za milé setkání a vzpomínání.

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout