Gymnázium Třeboň

SPORTOVNÍ KROUŽKY 2024/2025

Zápisné na celý školní rok 2024/2025 činí 150,- Kč a platí pro všechny gymnaziální zájmové kroužky. Kdo již tento poplatek zaplatil, nahlásí pouze, v rámci jakého kroužku tak učinil.

Přihlášky na kroužky k vyzvednutí v kabinetu Tělesné výchovy.

Zahájení kroužků v týdnu od 23. září 2024

Podrobnější charaketristika sportovních kroužků

Lezení a  bouldering: Chceš zkusit lezení na umělé stěně, posunout své hranice a získat nové přátele? Připoj se k našemu kroužku lezení a boulderingu! Naučíš se základy lezení boulderingu, ať už jsi začátečník nebo pokročilý, zlepšíš svou fyzickou kondici, překonáš své limity a poznáš nové lidí, kteří sdílejí tvůj zájem o lezení a dobrodružství.

Termín: pondělí 7:05 – 7:50

Vedoucí: Mgr. Petra Augstenová

Florbal dívky: Máš ráda pohyb, týmovou hru a zábavu? Přijď si zahrát florbal s námi! Náš kroužek je určen pro všechny dívky, které chtějí zažít radost ze sportu, naučit se nové dovednosti a najít si nové kamarádky.

Termín: čtvrtek 7:05 – 7:50

Vedoucí: Mgr. Petra Augstenová

Atletika: Máš rád/a pohyb, výzvy a chceš se zlepšovat? Stačí se přihlásit do zcela nového kroužku atletiky, který je určen pro všechny, kteří chtějí objevit radost z běhu, skoku a hodu, zlepšit svou fyzickou kondici a najít nové kamarády. Během kroužku atletiky zlepšíš své osobní výkony a zároveň zažiješ týmového ducha.

Termín: úterý 14:15 – 15:15

Vedoucí: Mgr. Petra Augstenová

Florbal/fotbal chlapci: Máš rád týmovou hru? Přijď si s námi zahrát florbal a fotbal! Kroužek je určen pro všechny chlapce, kteří chtějí zažít radost ze sportu a najít si nové kamarády. Sporty se budou střídat, takže si užiješ obojí.

Termín: středa 7:05 – 7:50

Vedoucí: Mgr. Jan Macík

Volejbal: Pojď hrát s námi volejbal! Jsme tu pro všechny chlapce a dívky, kteří již prošli základní průpravou tohoto sportu a chtějí se dál volejbalu věnovat. V kroužku se budeme věnovat převážně hře.

Termín: pátek 7:05 – 7:50

Vedoucí: Mgr. Radka Křížová

 

text:  Augstenová

LEZENÍ A BOULDERING pondělí 7:05 - 7:50 hod. Augstenová
BASKETBAL úterý 7:05 - 7:50 hod. Lexová

POSILOVNA

 

po dohodě s vyučujícím

Macík

ATLETIKA úterý 14:15 - 15:15 hod. Augstenová
FLORBAL/FOTBAL chlapci středa 7:05 - 7:50 hod. Macík
FLORBAL - dívky čtvrtek 7:05 - 7:50 hod. Augstenová
VOLEJBAL pátek 7:05 - 7:50 hod. Křížová

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout