Gymnázium Třeboň

Návštěva gymnázia v Gmündu 2024

Žáci tercie spolu s paní ředitelkou a vyučujícími se vydali vlakem v úterý 18. 6. 24 do Gmündu na vernisáž česko-rakouské výstavy Kořeny a křídla. 

Po úvodních proslovech pana ředitele gmündského gymnázia a představitelů města prezentovaly české i rakouské děti v angličtině svá díla. Následovalo občerstvení a ukázka budovy. Zatímco byli učitelé zaneprázdněni prohlídkou školy, došlo mezi žáky k spontánnímu přátelskému fotbalovému utkání. Celý program byl pak zakončen procházkou městem.

Jsme rádi za nové možnosti spolupráce mezi našimi gymnázii a doufáme, že budeme moci již brzy nabídnout zajímavé česko-rakouské aktivity i dalším našim studentům.

Velké poděkování si zaslouží naše průvodkyně a překladatelka, zároveň absolventka třeboňského gymnázia Jana Černohorská.

Jarmila Ďoubalová

Foto: AKo

 

Společné foto našich a gmündských studentů před budovou jejich gymnáziaŘeditel gmündského gymnázia Dir.Mag Ronald Binder a jeho projevPrezentace projektuObčerstvení na školním dvořeSpolečný fotbálekŘeditel gmündského gymnázia Dir.Mag Ronald Binder a naše paní ředitelka Anna KoktaváVelenické nádraží

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout